Lippukuntaretki syksy 2012

Brysselin Tuulihaukkojen perinteinen syysretki koittaa jälleen!

Retki pidetään 5.-7. lokakuuta De Kluisin retkeilyalueella. Tarkka osoite on Kluis 1, 3051 Sint-Joris-Weert. Retkimaksu on sudenpennuille 17e ja vartiolaisille 22e ja se maksetaan lippukunnan tilille (IBAN: BE88 3101 5918 2241). Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Henrikille (henrik-salmi (ät) hotmail.com). Sähköpostiin tulisi laittaa partiolaisen nimi, huoltajan nimi, puhelinnumero, josta huoltajan saa retken aikana kiinni, lauman tai vartion nimi, sekä tieto mahdollisista allergioista, lääkityksestä tai muusta poikkeavasta terveydentilasta. Pyydämme myös ilmoittamaan ruoka-allergiat keittiövastaava Viiville (shadow.hedgehog3 (ät) hotmail.com). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.10.

Retken vetäjinä toimivat Tekla, Mona ja Henrik. Syysretki alkaa vartiolaisten (Majavat ja Ketut) osalta perjantaina klo 18.30 ja sudenpentujen osalta (Kylpyankat ja Liito-oravat) lauantaina klo 12.00. Retki päättyy kaikilta sunnuntaina klo 14.00.

Mukaan tarvitaan:
– Rinkka tai reppu
– Makuupussi ja makuualusta
– Ruokailuvälineet kangaspussissa (haarukka, veitsi, lusikka, muki, syvä lautanen ja astiapyyhe)
– Taskulamppu
– Vaihtovaatteita
– Lämpimät vaatteet yötä varten
– Ulkoiluvaatteet (pipo, hanskat, kaulahuivi)
– Sadevarusteet (sadetakki, -housut ja kumisaappaat)
– Kävelykengät/vaelluskengät
– Hammasharja ja muut pesuvälineet
– Puukko (jos on)
– Partiohuivi
– Henkilökohtaiset lääkkeet ohjeineen

Olemme sopineet johtajien kesken, että lapset eivät tuo retkelle omia herkkuja. Hankimme yhteisesti kaikille herkkuja. Mitään kallista elektroniikka (ipodeja yms.) ei myöskään kannata ottaa retkelle mukaan. Nuorimmat sudenpennut, Liito-oravat, nukkuvat sisällä, muut nukkuvat teltoissa/laavuissa.

Leirillä nähdään!

2 vastausta artikkeliin “Lippukuntaretki syksy 2012”

Jätä kommentti