Kesäleiri 2013

Kesäleiri 2013

Nyt on taas se aika vuodesta kun perinteinen kesäleiri kokoaa yhteen Ilvesveikot, Töölön Tähystäjät ja Brysselin Tuulihaukat yhteen tekemään hauskaa partio-ohjelmaa. Leirin lopullinen nimi ja leiripaikka paljastetaan myöhemmin 😉

Leiriaika on nuorimmille, eli kolkkapojille, sudenpennuille ja seikkailijoille 31.7.-4.8. Tarpojat ja sitä vanhemmat viettävät leirillä koko ajan eli 31.7.-8.8. Leirillä vietetään koko aika ulkona ja nukutaan maastoon pystytetyissä teltoissa. Leirikeittiö tarjoilee tasaisin väliajoin herkullista ruokaa, eikä hauska ja ihmeellinen leiriohjelma jätä ketään kylmäksi. Jokaiselle ikäkaudelle järjestetään omat, ikäkausikohtaiset tempauksena, joita jokainen muistelee varmasti vielä vuosienkin kuluttua.

Leirille ilmoittaudutaan Ilvesveikkojen nettisivujen kautta osoitteesta http://www.ilvesveikot.fi löytyvällä lomakkeella. Etusivulta löytyy linkki ”ilmoittaudu kesäleirille” josta pääsee suoraan kesäleiriä varten tehtyyn Holvi-verkkokauppaan. Verkkokaupassa lähetetään osallistujan tiedot ja maksetaan samalla leirimaksu. Leirille osallistuminen maksaa kolkille, sudenpennuille ja seikkailijoille 50€ ja sitä vanhemmille 80€. Leiri-ilmoittautumisen takaraja on 31.5.

Sunnuntaina 4.8. on vierailupäivä, jolloin leiriläisten vanhemmat pääsevät tutustumaan leiriin. Vierailupäivän ohjelmassa on kaikille järjestettyä yhteistä partiokivaa ja herkullista ruokaa kaikille. Vierailupäivän loputtua nuorimmat leiriläiset palaavat vanhempiensa kyydillä takaisin kaupunkiin.

Tarkemmat yksityiskohdat kerrotaan toisessa leirikirjeessä, joka lähetetään kaikille ilmoittautuneille kesäkuun aikana. Tätä ennen kysymyksiin vastaavat lippukuntien johtajat.

Partiovasemmalla,

Pekka Pehkonen lippukunnanjohtaja Ilvesveikot 040-727 0272

pekka.pehkonen@ilvesveikot.fi

Maija Salmikivi lippukunnanjohtaja Töölön Tähystäjät 050-5922 304

maija.salmikivi@helsinki.fi

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s