Kesäleiri 2014

”Kaiku – Ensi kesänä jälleen perinteinen kesäleiri kokoaa yhteen llvesveikot, Töölön Tähystäjät ja Brysselin Tuulihaukat yhteen tekemään hauskaa partio-­‐ohjelmaa.
Leiriaika on nuorimmille eli sudenpennuille ja seikkailijoille 30.7.-­‐3.8 ja tarpojista vanhemmille 30.7.-­‐7.8. Leiripaikka selviää myöhemmin keväällä! Lisätiedot alla olevasta leirikirjeestä. Leiri-­ilmoittautumisen takaraja on 31.5.”  Linkki ilmoittautumiseen: https://holvi.com/shop/ivekesaleiri2014/

———–

Leirikirje 1 Kesäleiri 2014

Kesäleiri 2014 – ”Kaiku”

Nyt on taas se aika vuodesta kun perinteinen kesäleiri kokoaa yhteen llvesveikot, Töölön Tähystäjät ja Brysselin Tuulihaukat yhteen tekemään hauskaa partio-ohjelmaa. Leirin oikea lopullinen nimi ja leiripaikka selviävät myöhemmin keväällä!

Leiriaika on nuorimmille, eli kolkkapojille, sudenpennuille ja seikkailijoille 30.7.-3.8. Tarpojat ja sitä vanhemmat viettävät leirillä koko ajan eli 30.7.-7.8. Leirillä vietetään koko aika ulkona ja nukutaan maastoon pystytetyissä teltoissa.

Tänä vuonna Ilvesveikot juhlistaa 80-vuotista taivaltaan. Juhlavuosi näkyy myös leiriohjelmassa, ja erityistoiveenamme on saada myös aikanaan lippukunnissa toimineita vanhoja partiolaisia leirille mukaan. Niinpä kutsummekin nämä vanhat parrat mukaan rakennusleiriviikonloppuun 26.-27.7. ja toisena vaihtoehtona leiriviikonlopuksi 2.-3.8.

Leirille ilmoittaudutaan llvesveikkojen nettisivujen kautta osoitteesta http://www.ilvesveikot.fi löytyvällä lomakkeella. Etusivulta löytyy linkki ”ilmoittaudu kesäleirille” josta pääsee suoraan kesäleiriä varten tehtyyn Holvi-verkkokauppaan. Verkkokaupassa lähetetään osallistujan tiedot ja maksetaan samalla leirimaksu. Leirille osallistuminen maksaa kolkille, sudenpennuille ja seikkailijoille 70 € ja sitä vanhemmille 100 €. Leiri-ilmoittautumisen takaraja on 31.5.

Sunnuntaina 3.8. on vierailupäivä, jolloin leiriläisten vanhemmat pääsevät tutustumaan leiriin. Vierailupäivän ohjelmassa on kaikille järjestettyä yhteistä partiokivaa ja ruokaa. Vierailupäivän loputtua nuorimmat leiriläiset palaavat vanhempiensa kyydillä takaisin kaupunkiin.

Tarkemmat yksityiskohdat kerrotaan toisessa leirikirjeessä, joka lähetetään kaikille ilmoittautuneille kesäkuun alkupuolella.

Partiovasemmalla,

Arttu Piipponen Leiriorganisaatio arttu (ät) ilvesveikot.fi

Inka Helaniemi Lippukunnanjohtaja Tötä inka (ät) helaniemi.net

Petteri Laakso Lippukunnanjohtaja IVE lpkj (ät) ilvesveikot.fi

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s