TuHahdus, Tuulihaukkojen syysretki

Hei kaikki Tuhalaiset ja partioperheet!

Brysselin Tuulihaukkojen perinteinen syysretki pidetään tänä vuonna vartiolaisille 2.-4.10, jolle sudenpennut saapuvat 3.10 lauantaina, De Brinkin retkeilyalueella. Tarkka osoite on Bosbergen 1, 2200 Herentals. Retki alkaa vartiolaisille, eli Sudenkorennoille, Liito-oraville, Kultapandoille sekä Lohikäärmeille perjantaina 2.10, kello 19. Sudenpennut eli uudet aloittaneet sudenpentulaumat saapuvat retkelle lauantaina 3.10 klo 12. Retki päättyy kaikilla sunnuntaina klo 14. Kuljetukset tapahtuvat omilla kyydeillä, kimppakyydit ovat suositeltavia ja varsinkin perjantaina saapuvien kannattaa varata matkaan aikaa ruuhkien takia. Sunnuntaina leirin lopuksi järjestetään lupauksenanto uusille partiolaisille, jota vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan. Lupauksenanto alkaa noin kello 13:30.

Retkimaksu sisältyy kausimaksuun.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Annalle osoitteeseen anna.halloy (at) gmail.com. Sähköpostiin tulisi laittaa partiolaisen nimi ja ikä, huoltajan nimi, puhelinnumero, josta huoltajan saa retken aikana kiinni, lauman tai vartion nimi, sekä tieto mahdollisista allergioista, lääkityksestä tai muusta poikkeavasta terveydentilasta. Muusta, josta järjestäjien on hyvä tietää esim. pimeän pelko, mahdollinen koti-ikävä, pyydetään tiedottamaan ilmoittautumisen ohessa. Viestin otsikoksi mieluusti lapsen nimi (esim. ”Ilmoittautuminen – Jesse Jässikkä”). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.9. Kaikkiin ilmoittautumissähköposteihin vastataan muutaman päivän kuluessa ja viestiin liitetään retken järjestäjien puhelinnumerot. Viime retkelle ilmoittautumisia tuli paljon viime hetkillä, mikä vaikeuttaa retkenjärjestäjien sekä keittiön tehtäviä. Olisi siis toivottavaa, että kaikki ilmoittautumiset tulisivat ennen lauantaita 26.9.

Ruoka-aineallergioista on viisasta ilmoittaa myös suoraan keittiöön Leolle (zleo.siren (at) gmail.com)

Mukaan tarvitaan

– Rinkka tai reppu, jota lapsi pystyy itse kantamaan
– Makuupussi ja makuualusta
– Ruokailuvälineet kangaspussissa (haarukka, veitsi, lusikka, muki, syvä lautanen ja astiapyyhe)
– Useita vaihtovaatekertoja (mielummin yksi ylimääräinen kuin yksi liian vähän)
– Lämpimät vaatteet yötä varten (esim. villasukat, pipo, hanskat)
– Sään mukaiset ulkoiluvaatteet (lokakuun kylmyys ja mahdollinen sade)
– Kävely-/vaelluskengät (kumisaappaat jos tuntee tarvitsevansa)
– Hammasharja ja muut pesuvälineet
– Taskulamppu
– Puukko
– Mahdolliset henkilökohtaiset lääkkeet ohjeineen
– Partiohuivi

Puukot kerätään kaikilta talteen retken aluksi, ja annetaan käyttöön vain valvotusti. Muistakaa siis nimikoida myös puukko.

Lapsen tulisi pakata itse omat tavaransa, jotta hän tietää mistä kohtaa mikäkin esine rinkasta/repusta löytyy. Kaikkien tavaroiden merkitseminen omalla nimellä on myös erittäin tärkeää. Varusteet on hyvä pakata erillisiin muovipusseihin, jotta ne ovat helpommin löydettävissä ja suojassa kosteudelta.

Lippukunta hoitaa jälleen herkkutarjoilun – ei siis oteta omia herkkuja mukaan. Mitään kallista elektroniikkaa (iPodeja, kännyköitä yms.) tai rahaa ei myöskään tule ottaa retkelle mukaan.

Retkeen liittyvät kysymykset samaan sähköpostiosoitteeseen kuin ilmoittautumiset anna.halloy (at) gmail.com, tai Annille, taitto.anni (ät) gmail.com

Vetäjinä toimivat Anna ja Anni.

Nähdään retkellä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s