YHTEYSTIETOJEN PÄIVITYSTÄ

Olemme huomanneet, että yhteystietolistassamme on jonkun verran vanhentunutta osoite- ja kännykkätietoa. Varsinkin vuosia sitten annetut tiedot ovat voineet muuttua matkan varrella. Tarkistamme yhteystietolistamme paikkansapitävyyttä ensi sunnuntaina syysretken lopetuksen yhteydessä ja kokouksen 11.10 aluksi. Tulkaapa tarkistamaan ”tietopisteeseemme” omat tietonne ja tekemään mahdollisia päivityksiä.

Rahastonhoitajamme Elina on lähettänyt tällä viikolla kaikille partioperheille kausimaksuviestin sähköpostilla. Mikäli perheenne ei ole saanut viestiä (vanhentunut sähköpostiosoite tms.), olkaapa yhteydessä Elinaan (elinahakonenmeddings (at) gmail.com).

Ryhmien johtajat ovat jakaneet yhteystietojaan lapsille kauden ensimmäisessä ja/tai toisessa kokouksessa. Varsinkin autottomana sunnuntaina kokouksesta oli paljon lapsia pois, joten on mahdollista että kaikki vanhemmat eivät ole vielä saaneet lapsensa ryhmän johtajien yhteystietoja. Jos näin on, ottakaa yhteyttä Annaan (annas_63(at)hotmail.com) yhteystietojen saamiseksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s