Partiotaitokisat 13.3

Hei kaikki partioperheet!

Perinteinen partiotaitokisa järjestetään tänävuonna sunnuntaina 13.3.

SUDENPENNUT (Ilvekset ja Karhut) :

Sudenpentujen, eli Ilvesten ja Karhujen, partiotaitopäivä alkaa klo 10 ja kestää kaksi ja puoli tuntia klo 12:30 asti. Kisa sijoittuu Parc de Woluween ja alkaa ja loppuu puiston keskellä sijaitselvien urheilukenttien vierestä. Kyseisen paikan koordinaatit (Google Maps) ovat 50°49’49.0″N 4°25’38.4″E, jos paikka ei ole ennalta tuttu. Rata kuljetaan pienissä ryhmissä ja jokaisen ryhmän kanssa kulkee johtaja. Rasteilla ratkaistaan partioaiheisia pulmia. Mukaan sudenpennuille päiväreppu, muistiinpanovälineet, juomapullo sekä istuinalusta.

VARTIOLAISET (Sudenkorennot, Liito-oravat, Kultapandat ja Lohikäärmeet):

Vartiolaisten rata kulkee kaupungissa. Kokoontuminen jälleen Parc de Woluwessa, urheilukenttien vierellä kello 14:30. Kisa päättyy samaan kohtaan mistä alkoi, kello 18:00. Vartiolaiset ottavat mukaan päivärepun, muistiinpanovälineet, juomapullon, ruokailuvälineet, puukon ja istuinalustan. Vartiolaiset eivät tarvitse omia eväitä mukaan, sillä lippukunta tarjoaa ruuat radan ajaksi. Jokaiselle vartiolaiselle mukaan myös päivän ajan voimassa oleva bussi/metro/tramlippu, STIB:in julkiseen liikenteeseen, sekä puhelin (vapaaehtoinen). Ryhmät muodostuvat nuoremmista sekä vanhemmista partiolaisista sekaisin.

Ilmoittautumiset Elenalle (elena.latti@hotmail.com) tiistaihin 8.3 mennessä. Ilmoittautumiseen partiolaisen nimi, ryhmä ja mahdolliset ruoka-aineallergiat vartiolaisten osalta.

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Partiotaitokisat 13.3

 1. Hei Elena,

  Ilmoittaisin Nehan partiotaitokisoihin ensi sunnuntaina, mikäli se on vielä mahdollista.

  Viestissä ei käynyt ihan selväksi, että tuleeko myös sudenpentujen ilmoittautua. Itse luin viestin niin, että vain vanhemmat partiolaiset ilmoittautuvat.

  Oli miten oli, Neha Singh on mukana sudareiden riveissä Ilveksissä. Pahoittelen vielä myöhäistä ilmoittautumista, mikäli se nyt ylipäätään oli tarpeen.

  Terveisin, Anne Mäkinen

  Date: Wed, 2 Mar 2016 17:42:23 +0000 To: anne_makinen@outlook.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s