Tuulihaukkojen kauden päätös ja uusi lippukunnanjohtaja

Tuulihaukkojen 15. toimintavuosi päätettiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna pidetyn lippukuntaretken myötä. Lippukunnan jäsenmäärä on ollut ennätyksellinen tällä kaudella, mikä näkyi myös retken osallistujamäärässä. Myös Belgian kattojärjestömme FOSin edustaja vieraili retkellä päätöspäivänä.
Hyvin järjestetyllä ja suuremmitta kommelluksitta sujuneella retkellä testattiin talven aikana opittuja partiotaitoja ja otettiin mittaa toisistaan mm. halimurhassa ja muissa kisailuissa. Lauantai-illan tunnelmallinen iltanuotio oli monella päällimmäisenä mielessä leirin parasta antia mietittäessä.
Nuotion loimussa lähes 70 osallistujaa sai nauttia hyvin valmistellusta ohjelmasta. Monet vanhat tutut ja vähän uudemmatkin nuotiolaulut loivat tunnelmaa kitaran säestyksellä.
Retken päätteeksi jaettiin ansiomerkkejä ja lueteltiin ryhmien kauden aikana suorittamat taitomerkit. Valitettavasti taitomerkit eivät ehtineet Suomesta päätöstilaisuuteen jaettavaksi. Neula ja ompelulanka saavat siis odottaa syksyyn.
IMG_9748.jpgSaimme retkellä lippukunnan johtajistoon merkittävän vahvistuksen, kun Matti Syyrakki aloitti lippukunnanjohtajana.

Matti on aikanaan taitomerkkinsä suorittanut hämeenlinnalaisessa Jaarlin Pojat lippukunnassa. Vuosien tauon jälkeen hän tuli takaisin partiotoimintaan Tuulihaukkoihin omien lasten vartuttua sudenpentuikään.

 

Lippukunnalla on taitava ja erittäin motivoitunut nuori johtajisto, joka on kevään aikana ollut tehokkaassa ryhmänohjaajakoulutuksessa.
Keskisuureksi kasvaneessa lippukunnassa tarvitaan aina myös apukäsiä erilaisen toiminnan mahdollistajina.

Päätöstilaisuudessa raotettiin jo hieman lippukunnan tulevaa aikuistoimintaa. Näistä suunnitelmista lisää syyskauden aikana. Jääkääpä kuulolle.

Päätöstilaisuuteen sisältyi myös haikeutta. Lohikäärmeiden toiselle johtajalle Annille tämä oli viimeinen kevätretki näissä merkeissä. Tuulihaukat toivottaa Annille ja perheelleen kuin myös muille Tuulihaukat jättäville suotuisia tuulia siipien alle retken päätöslaulun sanoin ”tää ystävyys ei raukene, vaan kestää ainiaan. On suuri silloin riemumme, kun jälleen kohdataan”.

Syyskausi käynnistyy 18.9. Tarkempaa tietoa aloituksesta kuin myös uuden sudenpentulauman ilmoittautumisista tulossa kesän lopulla.
Tuulihaukat toivottaa hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille partioperheille !

 

P1030801.JPGP1030802.JPGP1030803.JPGIMG_9726.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s