Leirikirje

​Hei kaikki Tuulihaukat perheineen!

 

Tuulihaukkojen perinteinen syysretki pidetään syys- lokakuun vaihteessa 30.9-2.10. Retki pidetään Moerkensheiden retkeilyalueella, jonka tarkka osoite on Nieuwstraat 78, 9840 De Pinte. Retki alkaa vartiolaisten (sudenkorennot, liito-oravat, kultapandat, lohikäärmeet) osalta perjantaina 30.9., jolloin kuljemme yhdessä junalla retkipaikalle. Osallistujien tulisi olla Bruxelles-Centralilla klo 17 (juna lähtee 17:39). Junamatka kestää n. 45 min joten saapuminen on klo 18:25.

Sudenpentujen (karhut, ilvekset, uusi aloittava lauma) osalta retki alkaa lauantaina 1.10, kello 12.30. Sudenpentuja pyydetään syömään lounas ennen retkelle saapumista.

Retki päättyy kaikilta sunnuntaina kello 14:30, jolloin vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan päätöstilaisuutta. Paluu tapahtuu omilla kyydeillä.

 

lmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Vilmalle osoitteeseen vilma.jounila (at) gmail.com. Sähköpostiin tulisi laittaa partiolaisen nimi ja ikä, huoltajan nimi, puhelinnumero, josta huoltajan saa retken aikana kiinni, lauman tai vartion nimi, sekä tieto mahdollisista allergioista, lääkityksestä tai muusta poikkeavasta terveydentilasta. Viestin otsikoksi mieluusti lapsen nimi (esim. ”Ilmoittautuminen – Pete Partiolainen”).

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 26.9. Viime retkelle ilmoittautumisia tuli paljon viime hetkillä, mikä vaikeuttaa retkenjärjestäjien sekä keittiön tehtäviä. Olisi siis toivottavaa, että kaikki ilmoittautumiset tulisivat ennen maanantai 26.9. Kaikkiin ilmoittautumissähköposteihin vastataan muutaman päivän kuluessa ja viestiin liitetään retken järjestäjien puhelinnumerot.

 

Ruoka-aineallergioista on viisasta ilmoittaa myös suoraan keittiöön Leolle (zleo.siren (at) gmail.com)

 

Retkimaksu sisältyy kausimaksuun.

 

Mukaan tarvitaan:

 

– Rinkka tai reppu, jota lapsi pystyy itse kantamaan (junamatka)

– Makuupussi ja makuualusta

– Ruokailuvälineet kangaspussissa (haarukka, veitsi, lusikka, muki, syvä lautanen ja astiapyyhe)

– Useita vaihtovaatekertoja (mielummin yksi ylimääräinen kuin yksi liian vähän)

– Lämpimät vaatteet yötä varten (villasukat, pipo, hanskat)

– Sään mukaiset ulkoiluvaatteet

– Kävely-/vaelluskengät

– Hammasharja ja muut pesuvälineet

– Taskulamppu

– Puukko (retken järjestäjät keräävät kaikki puukot talteen, ja puukot annetaan käyttöön valvotusti, muistakaa siis nimikoida myös puukko)

– Mahdolliset henkilökohtaiset lääkkeet ohjeineen

– Partiohuivi

 

 

Lapsen tulisi pakata itse omat tavaransa, jotta hän tietää mistä kohtaa mikäkin esine rinkasta/repusta löytyy. Kaikkien tavaroiden merkitseminen omalla nimellä on myös erittäin tärkeää. Varusteet on hyvä pakata erillisiin muovipusseihin, jotta ne ovat helpommin löydettävissä ja suojassa kosteudelta.

Lippukunta hoitaa jälleen herkkutarjoilun – ei siis oteta omia herkkuja mukaan. Mitään kallista elektroniikkaa (iPodeja, kännyköitä yms.) tai rahaa ei myöskään tule ottaa retkelle mukaan.

 

Retkeen liittyvät kysymyksen voi laittaa Vilmalle samaan sähköpostiosoitteeseen kuin ilmoittautumiset (vilma.jounila (at) gmail.com), tai Annalle (anna.halloy (at) gmail.com)

 

Nähdään retkellä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s