Suomi 100-partiotaitokisat

Hohoi, partiolaiset ja vanhemmat!
Vuotuinen partiotaitokisa on tulossa vajaan kahden viikon päästä, lauantaina 18.3. Siellä pääsemme aikamatkalle sata-vuotiaan Suomen historiaan ja harjoittamaan vuoden aikana oppimiamme partiotaitoja. Alun perin ilmoitimme, että kisa alkaa sudenpentujen (Papukaijat, Kultakalat ja Ilvekset) osalta klo 9.30, mutta aika on vaihdettu klo 10. Myös paikka on vaihtunut Parc Josaphatiin. Tarkka tapaamispaikka ilmoitetaan myöhemmin. Sudenpentujen kisat loppuvat klo 12, ja heillä ei ole sunnuntaina normaalia kokousta.
Vartiolaisten (Sudenkorennot, Liito-oravat ja Kultapandat) aloituspaikka on sama kuin sudenpennuilla, mutta heidän kisansa alkavat klo 14 ja kestävät yön yli. Rata vie Brysselin ja Bruggen kautta Merkenveldin leirintäalueelle junalla ja bussiteitse. Lapset tuodaan sunnuntaina yhteiskuljetuksella takaisin Gare Centrale-juna-aseman yläaulaan, josta vanhemmat voivat hakea heidät klo 13.30. Mukaan ei tarvitse ottaa paljoa, mutta tarpeellisia ovat:
-makuupussi ja -alusta
-vaihtovaatteet
-peseytymisvälineet
-vähän taskurahaa
-pienet eväät.
Muistakaa ilmoittautua Saralle sähköpostiosoitteeseen saraknh(at)gmail.com. Laittakaa ilmoittautumiseen lapsen koko nimi ja vartio/lauma. Vartiolaisten ilmoittautumisiin tulee myös laittaa mahdolliset ruoka-allergiat ja huoltajan puhelinnumero.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s