PARTIOKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Leidit Von Virta ja Le Koski järjestivät alamaistensa eli muiden johtajien kanssa helluntaiviikonloppuna mieliinpainuvat juhlat ja kevätretken De Kluisin huvilallaan. Viitisenkymmentä vierasta oli haltioissaan juhlajärjestelyistä. Vieraista pienimmät suunnistivat retken aikana metsässä ja tekivät voiveitset kotiinviemisiksi. Hieman isommat puolestaan harjoittelivat trangian käyttöä ja nikkaroivat linnunpönttöjä.

Pääsuunnittelijat3Iltasella kaikki kokoontuivat tunnelmalliselle iltanuotiolle makkaranpaistoon ja seuraamaan hyvin tehtyä ohjelmaa.

Retken päättäjäisissä sunnuntaina jaettiin kuluneen kauden aikana suoritettuja taitomerkkejä. Ilvekset suorittivat kauden aikana leikki-, liikenne- ja esiintyjäjäljet. Kultakalat suorittivat esiintyjä- ja maailmajäljet. Liito-oravat viestitys- ja valokuvausmerkit. Sudenkorennot käsityöläismerkin ja tarpojaikäkauden päättäneet ja ensi kaudella johtajiksi siirtyvät Lohikäärmeet puolestaan suorittivat kauden aikana yhteiskunta- ja luovuustarppot.

Ystävyyspiiri-lippuvartioRetken päätteeksi jaettiin myös Pääkaupunkiseudun partiolaisten ja Suomen partiolaisten myöntämiä ansiosolkia ja -merkkejä. Tuulihaukkojen ansiot on huomattu myös lippukunnan ulkopuolella ja Tuulihaukat ovatkin menestyneet viime vuosina erittäin hyvin merkkirintamalla.

ArvomerkitytAnsiomerkkejä saivat tällä kertaa; Sami, PäPan tarpojasolki; Maaria, Päpan ansiosolki ja Elseliina, Louhisuden solki. Lisäksi Marjaana ja Vilma saivat hieman harvemmin jaossa olevat Mannerheim II -soljet.

Mannerheimit

Haikein mielin hyvästelimme viisi pitkäaikaista johtajaa, jotka suuntaavat tämän kauden jälkeen muualle opiskelemaan. Toivotamme Joonalle, Leolle, Marjaanalle, Vilmalle ja Sophielle onnea meneillään oleviin ylioppilaskirjoituksiin ja suotuisia ilmavirtauksia siipienne alle minne elämä sitten teidät kuljettaakin.

Tervemenoa

Viime kauden aikana Tuulihaukoissa aloitti 16 uutta partiolaista, joista kaksi antoi partiolupauksen kevätretken päätteeksi. Poislähtevistä huolimatta jatkuvuus on siis turvattu.

Lupauksenanto-harjoittelu

Tämänkertainen kesäinen Kiitos-korttimme menee retken järjestäjien lisäksi retken pyörittämistä eri tavoin – telttojen ja tavaroiden kuljettajina, yövalvojina jne – auttaneille aikuisille. Teitä tarvitaan jatkossakin.

Kiitoskortti

Tuulihaukat toivottavat hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille partioperheille. Syyskausi alkaa sunnuntaina 10.9. tutussa partiometsässä. Uusien partiolaisten ilmoittautumisia otetaan vastaa koko ajan, vaikkakin varsinainen ilmoittautumisaika ensi kaudelle avataan elokuun loppupuolella.

Tämä on näillä tietoa viimeinen postaukseni tälle sivulle. Kiitän Tuulihaukkoja näistä vuosista samoin kuin muistamisista. Hyvä on vuolijan nyt vuolla ja partiolaisten askartelema ’KunniaTuholainen’ merkki on päässyt arvoisellensa paikalle Tuha –anorakin hihaan.

Kunniatuholainen

Jatkuvaa menestystä Tuulihaukoille!

Anna S.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s