Esittely ja ilmoittautuminen

Brysselin Tuulihaukat (lyhyemmin TuHa) on vuonna 2000 perustettu suomalainen partiolippukunta Belgiassa. Lippukunta perustettiin tarjoamaan Belgian kasvavan suomalaisyhdyskunnan lapsille ja nuorille mahdollisuus suomalaiseen partiotoimintaan. Noudatamme toiminnassamme Suomen Partiolaisten ohjelmaa sovellettuna toimintaympäristöömme Belgiassa ja edellytämme jäseniltämme suomen kielen taitoa. Virallisesti olemme Belgialaisen FOS Open Scouting –partiojärjestön jäsenlippukunta ja sitä kautta saamme mm. vakuutuksen, pääsyn FOS:in Belgiassa sijaitseville leiripaikoille ja mahdollisuuden vuokrata varusteita kuten telttoja.

Partiotoiminta koostuu viikottaisista kokouksista, ryhmien omista retkistä ja aktiviteeteista sekä koko lippukunnan syys- ja kevätretkistä. Lisäksi on muita yhteisiå tapahtumia, kuten ulkoilupäivä vanhemmille ja perheille, johtajiston koulutusta, varainkeruuta ja juhlapäiviä. Perinteisesti osa Tuulihaukoista on osallistunut kesäleirille Suomessa sisarlippukuntamme Töölön Tähystäjien kanssa. Finnjamboree Roihulla 2016 oli 34 TuHalaista, joista osa vanhempiensa kanssa perheleirillä. Tuulihaukat osallistuvat aktiivisesti myös kansainvälisille leireille: Japanin maailmanjamboreella 2015 oli 16 Tuulihaukkaa.

Tuulihaukoilla ei ole käytössä omaa koloa, joten viikkokokoukset pidetään pääsääntöisesti ulkoilmahenkisesti Kraainemissa metsäisessä puistossa. Välillä kokous voidaan pitää myös ryhmän johtajien kotona tai vaikkapa retkenä johonkin kaupungissa olevaan kohteeseen. Kokouksissa harjoitellaan partiotaitoja ja muuta mukavaa ja hyödyllistä, pienimpien kanssa leikin kautta alkaen. Iän ja kokemuksen karttuessa järjestetään retkiä, johtajille ja vanhemmile vaelluksiakin.

Jäsenmäärämme on ollut jatkuvassa kasvussa ja keväällä 2016 meitä oli jo 78. Tavoitteena on aloittaa uusi sudenpentyryhmä tai kaksi joka syksy, rajoittavana tekijänä on ollut nuorten johtajien riittävyys ryhmiä vetämään. Joukkoomme ovat toki tervetulleita jatkuvasti kaikenikäiset partiolaiset tai partiolaisiksi haluavat, jos vain ikäryhmissämme on tilaa. Pääosa toiminnastamme on 7-18 – vuotiaille suunnattua ja 14-18 –vuotiaiden johtajien pyörittämää. Lisäksi meitä on hyvä joukko aikuisia partiolaisia ja vanhempia toimintaa tukemassa. Aikuisia, myös muita kuin pikkupartiolaisten vanhempia, mahtuu mukaan aina, olipa sinulla partiotaustaa tai ei. Tule sinäkin mukaan!

Yhteystiedot:

Jäsenasiat, maksut: Elina Hakonen-Meddings (jasenasiat (ät) tuulihaukat.be)

Tiedotus: Fiina Mirala ja Elseliina Peuranen (tiedotus(ät)tuulihaukat.be)

Uudet jäsenet: Sirkku Heinimaa (jasenhakemukset (ät) tuulihaukat.be)

Lippukunnan leirivarusteet: Maaria Peippo (varusteet (ät) tuulihaukat.be)

Nettisivun ylläpito: Elseliina Peuranen (webmaster (ät) tuulihaukat.be)

Lippukunnanjohtaja: Elseliina Peuranen (lpkj (ät) tuulihaukat.be)

UUSIEN JÄSENTEN ILMOITTAUTUMINEN KAUSI 2018-19

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla TuHan jäsenvastaavalle:
jasenhakemukset@tuulihaukat.be
Ilmoittautumista varten tarvitaan:
– lapsen etu- ja sukunimi
– syntymäaika
– osoite
– vanhempien puhelinnumero partiokokousten aikana
Paikka vahvistetaan sähköpostilla. Jos ryhmä on jo täynnä, ilmoittautuminen
kirjataan jonotuslistalle.
Partiovuoden aikana voi myös tiedustella TuHan jäsenvastaavalta, onko ryhmissä
tilaa, mutta kevätkaudella otetaan mukaan uusia jäseniä vain
poikkeustapauksessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s